Tilbud!

Summerbird trio med gaveæske, chokoladeplade og -mandler

Original price was: 244 kr..Current price is: 230 kr..

Forkæl dine smagsløg med Summerbird’s lækre trio: chokoladeplade, mandelblanding og en elegant gaveæske. Perfekt til den kræsne chokoladeelsker.

Køb her

Varenummer (SKU): 4275801725822119 Kategori:

Summerbird er kendt for deres luksuriøse og delikate økologiske chokoladeprodukter, og denne trio-pakke er ingen undtagelse. Indeholdende en pose med lækre dragerede mandler, en forførende chokoladeplade med Noisette Noir og en smukt præsenteret chokoladegaveæske med skønne Petit Four, er dette sæt den perfekte gave til chokoladeelskeren i dit liv – eller bare til dig selv for at forkæle dine smagsløg.

Lad dig forføre af de sprøde og smagfulde dragerede mandler, der er perfekt balanceret mellem det søde og det salte. Den klassiske kombination af chokolade og hasselnødder i den fyldige Noisette Noir chokoladeplade vil få dine smagsløg til at synge af fryd. Og ikke mindst vil du blive betaget af de delikate Petit Four i chokoladegaveæsken, der hver især rummer en unik smagsoplevelse.

Den smukt designede gaveæske gør dette sæt perfekt som gave til enhver lejlighed, eller som en skøn forkælelse til dig selv. Summerbirds produkter er skabt med omhu og dedikation til de fineste råvarer og den mest delikate smag, og det kan tydeligt mærkes i hvert eneste bid.

Forkæl dine sanser, udforsk nye smagsoplevelser og lad dig fortrylle af den udsøgte kvalitet, der kendetegner Summerbird. Med denne trio-pakke er en rejse gennem chokoladens fortryllende verden lige ved hånden. Så tag en velfortjent pause i en travl hverdag, sæt dig til rette og lad dig forføre af Summerbirds trio med gaveæske, chokoladeplade og -mandler – en sand fest for dine smagsløg og sjæl.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Summerbird trio med gaveæske, chokoladeplade og -mandler”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.